Let op: aangepaste openingstijden Leiden (Vijf Meilaan) en Leidschendam.

Over Mijn Dierenkliniek

Over Mijn Dierenkliniek

"Mijn Dierenkliniek heeft aandacht voor dier èn mens.
Met de modernste middelen, gedegen diergeneeskundige kennis en een warm hart hopen wij dat u zich welkom voelt en met trots kunt zeggen, dit is Mijn Dierenkliniek."

Welkom bij Mijn Dierenkliniek

Wat leuk dat u op onze website terecht bent gekomen. Wij behandelen uw hond, kat, konijn, cavia, rat, gerbil, hamster, vogel… in feite alle gezelschapsdieren dus! Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?

✔ Een hart voor uw huisdier

✔ Eerlijke diergeneeskunde

✔ Betaalbare diergeneeskunde

✔ Up to date kennis

✔ Moderne faciliteiten

Algemene informatie

De “Mijn Dierenklinieken” zijn moderne klinieken voor gezelschapsdieren. Wij hebben op dit moment 6 vestigingen (2 in Leiden, 1 in Lisse, 1 in Hillegom, 1 in Leidschendam en 1 in Noordwijkerhout). Onze dierenartsen staan ten alle tijden klaar voor u en uw huisdier. Om de diergeneeskundige kennis en daarmee de zorg zo optimaal mogelijk te maken volgen onze dierenartsen regelmatig nascholingen en cursussen. Dit varieert van interne geneeskunde tot chirurgie, van konijnen en knaagdieren tot honden en katten, etc.

Mijn Dierenkliniek kenmerkt zich door de tijd die wij voor uw huisdier nemen en de extra aandacht dat elk dier verdient. Op die manier proberen wij uiteindelijk tot een goed gefundeerde diagnose te komen.

Omdat wij uitsluitend werken op afspraak, zullen de wachttijden tot een minimum beperkt worden. Dit komt in de eerste plaats ten goede aan uw huisdier. Immers, uw kat zit niet al te lang in een wachtkamer met een “enthousiaste” hond en daarnaast zal de patiënt voor ons representatiever zijn. U kunt wellicht begrijpen dat een rustige hond of kat uiteindelijk makkelijker te onderzoeken is en een beter klinisch beeld geeft.

Wij beschikken onder andere over uitgebreide bloedanalyse apparatuur, digitale rontgendiagnostiek, gasnarcose, narcosemonitoring, couveuze, zuurstofkooi, video-endoscopie (o.a. gastroscopie), echo-apparaat, tandheelkundige apparatuur wo. dentale röntgen, etc.

Veel gestelde vragen

 • U kunt zich telefonisch via een van onze assistentes inschrijven, even langskomen in één van onze dierenklinieken of via deze website (klik hier).

 • Nee, u en uw huisdier zijn van harte welkom bij Mijn Dierenkliniek. U kunt zich telefonisch inschrijven, even langskomen bij één van onze klinieken of via onze website inschrijven als klant (onder contact)

 • Aan de Willemstraat 52 in Leiden noord. Parallel aan de Marnixstraat, een zijstraat van de Willem de Zwijgerlaan.

 • Aan de Boshuizerlaan 26 in Leiden-Zuidwest. Onze kliniek ligt tegen over de Vijf Meihal, vlak bij de Albert Heijn XL. U rijdt de straat in bij de rotonde bij het politiebureau.

 • In de Poelpolder, gelegen naast de apotheek in het winkelcentrum Poelmarkt. Gratis parkeren.

 • Op de Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat), om de hoek bij de Jumbo, vlak naast Ton’s Dierenspeciaalzaak. Gratis parkeren.

 • Aan de J.S. Bachlaan 67, vlak bij de Damlaan en winkelcentrum Leidsenhage. U kunt gratis parkeren achter de kliniek.

 • Word lid van ons Dier en Zorg Plan en profiteer van korting en extra privileges. Voor meer informatie kijkt u bij “Dier en Zorg Plan” op onze website.

 • Als u ons een e-mail wilt sturen, kunt u dat eenvoudig doen via ons online webformulier (onder contact)

 • Jazeker! Wij zijn op zaterdag geopend.
  Klik op openingstijden in het menu voor meer informatie.

Waarom Mijn Dierenkliniek?

Openingstijden

U kunt elke werkdag tussen 08:00u en 20:00u bij Mijn Dierenkliniek terecht voor afspraken en wij zijn op zaterdag geopend.

Hart voor uw huisdier

Mijn Dierenkliniek houdt van uw huisdier! U merkt dat, uw huisdier merkt dat.

Up to date kennis

Onze dierenartsen volgen regelmatig nascholingen om de kennis up to date te houden.

Onze kliniekenMijn Dierenkliniek Leiden

Vijf Meilaan 7

2321 RH Leiden

071 - 576 40 58
 

Mijn Dierenkliniek De Mare

Willemstraat 52

2316 CT Leiden

071 - 521 83 93
 

Mijn Dierenkliniek Leidschendam

J.S. Bachlaan 67

2264 WB Leidschendam

070 - 327 11 10

Onze kliniekenMijn Dierenkliniek Lisse

Vivaldistraat 27A

2162 AA Lisse

0252 - 830 380
 

Mijn Dierenkliniek Hillegom

Vennipperhof 3

2181 RT Hillegom

0252 - 830 345
 

Mijn Dierenkliniek Noordwijkerhout

Pletterij 1

2211 JT Noordwijkerhout

0252 - 376 400