Dier en Zorg Plan

Dier en Zorg Plan: Bespaar op de dierenartsrekening!

U doet uw best om uw huisdier goed te verzorgen, bijvoorbeeld door de ontwormingstabletten aan uw hond of kat te geven en de behandelingen tegen vlooien en teken bij te houden. Dit kan best duur worden. Daarom heeft Mijn Dierenkliniek het Dier en Zorg Plan: een abonnement om op de dierenartskosten te besparen. 

Een abonnement?

Ja, een abonnement! Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, antivlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie.

Dier en Zorg Plan

En we noemen het een Dier en Zorg Plan. Want als “lid” profiteert u van diverse extra privileges. Extra korting op voeding, de gebitssaneringen en op bloedonderzoek bijvoorbeeld, maar dat is niet alles. Lees meer informatie op onze speciale website.

Wat kost dat?

Een goede vraag. Er zijn twee pakketten, Basis en Plus voor de hond en kat.

Wat levert het mij op?

De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tussen de €200 en €500,- per jaar! Dat is de moeite! Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Sluit direct een Dier en Zorg Plan af.