Waarom zou u klant worden bij Mijn Dierenkliniek?

Natuurlijk staan wij voor de beste diergeneeskundige zorg voor uw huisdier. Dat lijkt ons logisch. Onze dierenartsen hebben bij een van de beste universiteiten ter wereld gestudeerd en onze paraveterinairen zijn allen gecertificeerd. Daarnaast volgen onze medewerkers nascholingen om de kennis en kunde up to date te houden en vindt er veel intercollegiaal overleg plaats. Maar er is meer, veel meer dan alleen uitstekende diergeneeskunde. Mijn Dierenkliniek maakt het verschil.

Praat Nederlands met me

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren in begrijpelijke taal. Daarom zullen wij proberen zoveel mogelijk de vaak lastige medische termen te vermijden. In plaats van fractuur spreken wij van breuk, een gastro-intestinaal probleem noemen wij een maag-darm probleem. Soms ontkom je er niet aan, maar uiteindelijk is het doel dat u begrijpt wat er met uw huisdier aan de hand is.

Afspraakbevestiging via e-mail

Wanneer u een afspraak maakt bij Mijn Dierenkliniek, krijgt u via e-mail een afspraakbevestiging. In deze e-mail staat relevante informatie over uw afspraak en op deze manier kunt u de afspraak beter onthouden.

Herinneringen via e-mail en/of sms

Ons patientenadministratiesysteem is zo ingericht dat u, wanneer nodig, herinneringen van ons ontvangt. Dit kan variëren van “het is tijd voor de vaccinatie” tot “u moet uw huisdier weer ontwormen”. Deze herinneringen sturen wij via e-mail en/of sms.

Mijn Dierenkliniek Klantkaart

De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is een pas waarmee u punten kunt sparen. Deze punten vertegenwoordigen een bepaalde waarde, die u kunt gebruiken om korting te verkrijgen op producten en diensten van Mijn Dierenkliniek. Uniek binnen de diergeneeskundige sector. (Meer info)

Dier en Zorg Plan

Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, anti-vlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie. De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tussen de €200 en €500,- per jaar! Dat is de moeite ? Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven. (Meer info)

Online afspraken maken

U kunt via onze website eenvoudig een afspraak maken. U kiest de vestiging en vervolgens kijkt u rechtstreeks in onze agenda’s. Handig, efficient en anno nu. (Maak een afspraak)

Cadeaukaart

Een cadeaukaart bij de dierenarts? Maar natuurlijk! De dierenarts brengt kosten met zich mee, dus waarom zou je dan iemand niet blij maken met een giftcard van Mijn Dierenkliniek? (Meer info)

Deel dit via:
Translate »