Veterinary Care Nutrition

Veterinary Care Nutrition

Vanaf vandaag is ons voedingsassortiment uitgebreid met het onderhoudsvoer van Royal Canin. Naast Sanimed kunt u nu ook het topmerk Royal Canin bij ons krijgen.

U kent Royal Canin natuurlijk al van de speciale veterinaire dieten zoals nierdieet, blaasdieet, etc. Speciaal voor de gezonde hond en kat heeft Royal Canin een onderhoudslijn ontwikkeld (Veterinary Care Nutrition). Deze onderhoudslijn verkochten wij al in onze kliniek aan de Willemstraat, vanaf vandaag dus ook op de Boshuizerlaan.

mdk-vcnNaast een zeer goede smakelijkheid is deze lijn perfect afgestemd op de behoefte van de gezonde hond en kat in diverse groeistadia. Zo is er pup- en kittenvoeding, junior, adult, senior… in feite alle belangrijke ontwikkelstadia die er zijn.

Mijn Dierenkliniek biedt u in samenwerking met Royal Canin een leuk introductie-aanbod:

  • U krijgt éénmalig 50% korting op een kleinverpakking Veterinary Care Nutrition.
  • Op uw 2e en 3e aankoop kunt u nog eens tot € 7,50 korting krijgen na registratie op de website van Royal Canin.
  • Bij uw eerste aankoop van Veterinary Care Nutrition pup- of kittenvoeding krijgt u een handige voerton, met daarin nog allerlei informatie over voeding, een speeltje en nog een spaarkaart.

Kom langs en vraag de assistente om meer informatie over deze voeding. Uiteraard kunt u op de website van Royal Canin ook uitgebreide informatie lezen over Veterinary Care Nutrition (klik hier).

Deel dit via:
Translate »