Let op: aangepaste openingstijden Leiden (Vijf Meilaan) en Leidschendam.

Waarom

Mijn Dierenkliniek

 • Waarom Mijn Dierenkliniek?
 • Dier en Zorg Plan
 • Veterinaire tandheelkunde
 • Video-endoscopisch Onderzoek
 • Digitale röntgen
 • Konijnen dierenarts
 • Klantkaart
 • Cadeaukaart
 • Spaarreglement

Waarom Mijn Dierenkliniek?

Waarom zou u klant worden bij Mijn Dierenkliniek?

Natuurlijk staan wij voor de beste diergeneeskundige zorg voor uw huisdier. Dat lijkt ons logisch. Onze dierenartsen hebben bij een van de beste universiteiten ter wereld gestudeerd en onze paraveterinairen zijn allen gecertificeerd. Daarnaast volgen onze medewerkers nascholingen om de kennis en kunde up to date te houden en vindt er veel intercollegiaal overleg plaats. Maar er is meer, veel meer dan alleen uitstekende diergeneeskunde. Mijn Dierenkliniek maakt het verschil.

Praat Nederlands met me

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren in begrijpelijke taal. Daarom zullen wij proberen zoveel mogelijk de vaak lastige medische termen te vermijden. In plaats van fractuur spreken wij van breuk, een gastro-intestinaal probleem noemen wij een maag-darm probleem. Soms ontkom je er niet aan, maar uiteindelijk is het doel dat u begrijpt wat er met uw huisdier aan de hand is.

Afspraakbevestiging via e-mail

Wanneer u een afspraak maakt bij Mijn Dierenkliniek, krijgt u via e-mail een afspraakbevestiging. In deze e-mail staat relevante informatie over uw afspraak en op deze manier kunt u de afspraak beter onthouden.

Herinneringen via e-mail en/of sms

Ons patientenadministratiesysteem is zo ingericht dat u, wanneer nodig, herinneringen van ons ontvangt. Dit kan variëren van “het is tijd voor de vaccinatie” tot “u moet uw huisdier weer ontwormen”. Deze herinneringen sturen wij via e-mail en/of sms.

Mijn Dierenkliniek Klantkaart

De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is een pas waarmee u punten kunt sparen. Deze punten vertegenwoordigen een bepaalde waarde, die u kunt gebruiken om korting te verkrijgen op producten en diensten van Mijn Dierenkliniek. Uniek binnen de diergeneeskundige sector. (Meer info)

Dier en Zorg Plan

Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, anti-vlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie. De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tussen de €200 en €500,- per jaar! Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven. (Meer info)

Online afspraken maken

U kunt via onze website eenvoudig een afspraak maken. U kiest de vestiging en vervolgens kijkt u rechtstreeks in onze agenda’s. Handig, efficient en anno nu. (Maak een afspraak)

Cadeaukaart

Een cadeaukaart bij de dierenarts? Maar natuurlijk! De dierenarts brengt kosten met zich mee, dus waarom zou je dan iemand niet blij maken met een giftcard van Mijn Dierenkliniek? (Meer info)

Dier en Zorg Plan

Dier en Zorg Plan

U doet uiteraard uw uiterste best om uw huisdier goed te verzorgen. U geeft netjes vier keer per jaar een ontwormingstablet en behandelt uw hond of kat iedere maand tegen vlooien en/of teken. Daarnaast komt u jaarlijks langs voor een gezondheidscheck en natuurlijk de vaccinatie.

Wanneer u bovenstaande inderdaad netjes opvolgt, doet u het “volgens het boekje”. Heel goed! Maar in dat geval bent u meestal een relatief groot bedrag kwijt aan de balie. Daar heeft Mijn Dierenkliniek iets op gevonden. U kunt een abonnement afsluiten!

Een abonnement?

Ja, een abonnement! Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, antivlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie.

Dier en Zorg Plan

En we noemen het een Dier en Zorg Plan. Want als “lid” profiteert u van diverse extra privileges. Extra korting op voeding, de gebitssaneringen en op bloedonderzoek bijvoorbeeld, maar dat is niet alles. Lees meer informatie op onze speciale website DierenZorgPlan

Wat levert het mij op?

De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tussen de €200 en €500,- per jaar! Dat is de moeite 😉 Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Sluit direct een Dier en Zorg Plan af.

Veterinaire tandheelkunde

Veterinaire tandheelkunde

Onze klinieken zijn uitgerust met de modernste tandheelkundige apparatuur om het gebit van uw huisdier gezond te houden. Twee van onze dierenartsen volgen regelmatig nascholingen op het gebied van onder andere de veterinaire tandheelkunde. Omdat wij ontzettend veel ervaring hebben met patiënten met gebitsproblemen kunnen wij met recht zeggen dat Mijn Dierenkliniek uitvoerige kennis heeft van de tandheelkunde bij huisdieren. Naast honden en katten behandelen wij ook uw konijn of cavia voor gebitsproblemen.

Wij beschikken onder andere over:

 • Professionele dentale unit (boren, polijsten, lucht, water)
 • Scaler (verwijderen tandsteen)
 • Handinstrumentarium (wo. pocketsonde)
 • Speciale knaagdieren unit
 • Dentale röntgenbuis
 • Digitale dentale ontwikkelaar
 • Gasnarcose
 • Geavanceerde narcosemonitor (o.a. hartfrequentie, ademhaling, pO2, pCO2)
 • Electrochirurgie (voor onder andere verwijderen tandvleeswoekeringen)

Wij zijn lid van de European Veterinary Dental Society (EVDS)

Video-endoscopisch Onderzoek

Video-endoscopisch Onderzoek

Mijn Dierenkliniek beschikt over een video-endoscopie apparaat. Dat is een apparaat waarmee wij met een camera in het lichaam van uw hond of kat kunnen kijken.

Dit ultramoderne toestel is ontzettend handig bij toepassingen zoals bijvoorbeeld gastroscopie (in de maag kijken) en rhinoscopie (in de neus kijken).

Heeft uw huisdier bijvoorbeeld last van aanhoudende braakklachten, bel ons dan voor een afspraak. Wellicht komt uw huisdier in aanmerking voor een gastroscopie en kunnen wij de problemen oplossen.

Digitale röntgen

Digitale röntgen

Inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne dierenartsenpraktijk, digitale röntgenologie. Wij beschikken over een digitaal systeem, waarmee wij röntgenfoto’s direct op een computerscherm kunnen aflezen en interpreteren.

U kunt röntgenfoto’s laten maken van uw huisdier wanneer er bijvoorbeeld sprake is van kreupelheid, maar ook bij drachtigheidscontroles en bijvoorbeeld benauwdheidsklachten of hartproblemen geven röntgenfoto’s ons waardevolle informatie.

Ook maken wij officiële HD foto’s van uw hond.

Naast de zogeheten grootbeeld röntgenologie beschikken wij tevens over dentale digitale röntgenologie. Een fantastische mogelijkheid om gebitsproblemen op te sporen en in feite onmisbaar in de moderne veterinaire tandheelkunde.

Konijnen dierenarts

Konijnen dierenarts

De dierenartsen van Mijn Dierenkliniek volgen regelmatig nascholingen op het gebied van konijnen en knaagdieren. Derhalve kunnen wij uw konijn en knaagdier de beste zorg bieden die het verdient.

Wij werken met gasnarcose en gebruiken intubatiesystemen om uw konijn tijdens de narcose te intuberen (buisje in keel) en beschikken over moderne monitoringsmogelijkheden om de ademgassen en hartslag tijdens de operatie in de gaten te kunnen houden.

Omdat wij zoveel konijnen in onze klinieken zien hebben wij een bovengemiddelde ervaring, ook  op het gebied van de sterilisatie en castratie van uw konijn.

En natuurlijk beschikken wij over het nieuwe vaccin tegen RHD2.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier.

Klantkaart

Mijn Dierenkliniek Klantkaart

Wat is de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart”?

De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is een pas waarmee u punten kunt sparen. Deze punten vertegenwoordigen een bepaalde waarde, die u kunt gebruiken om korting te verkrijgen op producten en diensten van Mijn Dierenkliniek.

Wat kan ik met de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart”?

Met de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” kunt u sparen voor korting op allerlei artikelen, zoals voer en ontwormingsmiddelen. Maar dit is niet alles. Niet alleen kunt u sparen voor korting op producten, maar tevens voor korting op de vaccinatie van uw huisdier! Dit maakt onze klantkaart zo uniek. Naast korting op basisproducten als ontworming en ontvlooing, is het voor u als klantkaart-houder mogelijk bepaalde speciaal geselecteerde producten met extra korting aan te schaffen.

Hoe spaar ik punten?

Voor elke euro die u binnen Mijn Dierenkliniek uitgeeft ontvangt u 1 punt. Of dit nu een consult betreft of een zak voer, u spaart 1 punt per uitgegeven euro.

Hoe krijg ik de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” en wat zijn de kosten?

U vraagt aan onze assistente aan de balie om een Mijn Dierenkliniek Klantkaart. U dient hiervoor uw persoonsgegevens door te geven en de assistente schrijft u in ons klantkaartsysteem in. Vervolgens betaalt u éénmalig een borg van €2,50, deze borg krijgt u terug wanneer u uw klantkaart weer inlevert. De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is dus gratis! Uw Klantkaart is direct actief. Vanaf dat moment neemt u altijd uw pas mee, wanneer u Mijn Dierenkliniek bezoekt. Bij betaling van uw consult of voer overhandigt u uw “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” aan de assistente. Zij zal uw pas scannen en vervolgens worden de nieuwe punten direct aan uw saldo toegevoegd.

Hoe check ik mijn saldo?

Check hier gemakkelijk en snel het saldo van uw klantkaart. Dit kunt u natuurlijk ook even navragen bij de assistente van Mijn Dierenkliniek.

Nieuwe klantenkaart

Oude klantenkaart

Spaarreglement

Klik hier voor het spaarreglement van de Mijn Dierenkliniek Klantkaart.

Cadeaukaart

Mijn Dierenkliniek Giftcard

Een origineel cadeau

Een cadeaukaart bij de dierenarts? Maar natuurlijk! De dierenarts brengt kosten met zich mee, dus waarom zou je dan iemand niet blij maken met een giftcard van Mijn Dierenkliniek?

De Mijn Dierenkliniek Cadeaukaart is te besteden in iedere vestiging van Mijn Dierenkliniek en geldt als betaalmiddel. Dat betekent dat u de waarde die op de kaart staat kunt gebruiken om mee te betalen. En het fijne is dat deze voor alles is te gebruiken en haar waarde niet verliest.

U kunt de cadeaukaart kopen aan de balie en zelf bepalen welke waarde u op de kaart zet (vanaf € 10,-). De kaart zit in een leuke geschenkverpakking, “ready to give” dus.

Kom langs bij een van onze vestigingen en geef iemand een origineel cadeau!

Heeft u een Mijn Dierenkliniek Cadeaukaart gekregen? Wat leuk! Check hier uw saldo.

Spaarreglement

Spaarreglement

 • Bij iedere “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” direct 50 punten cadeau
 • Punten zijn te verzilveren vanaf 250 punten.
 • Korting is geldig op alle producten binnen Mijn Dierenkliniek, met uitzondering van medicijnen.
 • Korting is geldig op alle soorten vaccinaties.
 • Korting is niet geldig op operaties, consulten, behandelingen.
 • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
 • 250 punten is € 5,- korting
 • 500 punten is € 12,50 korting
 • 750 punten is € 20,- korting
 • 1000 punten is € 30,- korting
 • Punten zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Uw “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is persoonsgebonden.
 • Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar aan derden.
 • U spaart punten vanaf het moment dat u een Mijn Dierenkliniek Klantkaart aanschaft.
 • U spaart geen punten op producten en/of diensten binnen het Dier en Zorg Plan.
 • Als u een Dier en Zorg Plan heeft, kunt u opgebouwde korting wel gebruiken voor bijvoorbeeld voeding. Dit levert u extra voordeel op.
 • Punten zijn eenmalig te verzilveren bij uw bezoek.
 • U kunt per bezoek maximaal 1000 punten verzilveren.
 • Bij diefstal, verlies en/of retouren van uw “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” verliest u uw gespaarde punten.
 • Bij schade aan de Mijn Dierenkliniek Klantkaart verliest u de borg.
 • U kunt uw saldo checken op MijnDierenkliniek.nl of opvragen bij de assistente.
 • U gaat akkoord met het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief op uw geldige e-mail adres.
 • “Speciale klanten” van Mijn Dierenkliniek, waarmee reeds kortingsregelingen zijn getroffen, komen niet in aanmerking voor Mijn Dierenkliniek Klantkaart.
 • Mijn Dierenkliniek kan zonder beargumentering een klant weigeren van deelname aan de Mijn Dierenkliniek Klantkaart.
 • Mijn Dierenkliniek is gerechtigd eventuele fouten in het puntensysteem recht te zetten, zonder vooraf enige communicatie daarover te hoeven voeren.
 • Mijn Dierenkliniek is gerechtigd het spaarreglement op elk gewenst moment te wijzigen, zonder vooraf enige communicatie daarover te hoeven voeren.
 • Uw gegevens worden behandeld conform ons AVG reglement.

Onze kliniekenMijn Dierenkliniek Leiden

Vijf Meilaan 7

2321 RH Leiden

071 - 576 40 58
 

Mijn Dierenkliniek De Mare

Willemstraat 52

2316 CT Leiden

071 - 521 83 93
 

Mijn Dierenkliniek Leidschendam

J.S. Bachlaan 67

2264 WB Leidschendam

070 - 327 11 10

Onze kliniekenMijn Dierenkliniek Lisse

Vivaldistraat 27A

2162 AA Lisse

0252 - 830 380
 

Mijn Dierenkliniek Hillegom

Vennipperhof 3

2181 RT Hillegom

0252 - 830 345
 

Mijn Dierenkliniek Noordwijkerhout

Pletterij 1

2211 JT Noordwijkerhout

0252 - 376 400