Wij zijn verhuisd!

Na 40 jaar komt er een einde aan het tijdperk dat er een dierenkliniek is gevestigd in het pand gelegen aan de Boshuizerlaan dat destijds nog deels fungeerde als woonhuis. De oude dierenarts woonde erboven en beneden was de kliniek. Hoewel het pand zijn charme heeft, is het eigenlijk niet meer geschikt als dierenartspraktijk en dus is er een nieuwe locatie gevonden.

Mijn Dierenkliniek Leiden is verhuisd naar de Vijf Meilaan 7. Dit is slechts drie minuten lopen vanaf de oude locatie (wij zitten aan de rotonde tegenover Lidl). De nieuwe kliniek is maar liefst 300m2 groot en hiermee de grootste vestiging van Mijn Dierenkliniek en ook de grootste dierenkliniek van Leiden.

In het nieuwe pand beschikken wij over een aparte honden- en kattenwachtkamer met aparte spreekkamer. Wij hebben daarnaast nog een extra spreekkamer en een OK-blok met twee operatiekamers (steriel en tandheelkunde). De opnamefaciliteiten voor honden en katten zijn gescheiden en er is een laboratorium, sterilisatieruimte, rontgenkamer en nog veel meer.

U en uw huisdier zijn van harte welkom in onze prachtige nieuwe kliniek!