Mijn Dierenkliniek Snacks

Mijn Dierenkliniek heeft een eigen honden- en kattensnack lijn gelanceerd. Speciaal voor uw hond en kat geselecteerde producten onder een eigen merk. Een lekkere snack als beloning of gewoon voor tussendoor.

Iedere hond en kat verdient zo op z’n tijd iets lekkers. Om dit enigszins verantwoord te maken heeft Mijn Dierenkliniek een eigen snack lijn op de markt gebracht. Naast de bekende kluiven en botjes hebben wij tevens hypo-allergene koekjes, suikervrije kauwstaven en zalmolie.

Uniek
Het is vrij uniek dat een dierenkliniek zijn eigen merk snacks heeft. Mijn Dierenkliniek Leiden loopt hiermee voorop. “Op deze manier kunnen wij huisdiereigenaren nog beter voorzien in de behoefte. Omdat wij tevens glutenvrije en hypo-allergene koekjes aanbieden, kunnen die patienten met gevoelige darmen of zelfs bepaalde vormen van voedingsallergie eindelijk eens iets lekkers voor tussendoor of als beloning krijgen”, aldus dierenarts en eigenaar van Mijn Dierenkliniek, Robbert Kermani.

ZalmolieMDK-kat-eten
“Populair is onze zalmolie. Deze is rijk aan omega 3 vetzuren, de zogeheten essentiele vetzuren, die bewezen effectief zijn bij arthrose.” Daarom raadt Mijn Dierenkliniek aan om dit dagelijks aan uw hond of kat te geven. Dankzij een handige pompflacon is het eenvoudig te doseren. Zalmolie is niet alleen te gebruiken bij arthrose, het heeft meerdere gunstige effecten. Zo helpt het de huid gezond te houden en kan het ontstekingen in het lichaam remmen.

Kom langs bij één van onze vestigingen en verras uw huisdier met iets lekkers. Let op! Zoals met veel snacks zijn ook een aantal van deze snacks “dikmakertjes”, dus geef het met mate.

Deel dit via:
Translate »