Mijn Dierenkliniek Klantkaart

Wat is de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart”?
De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is een pas waarmee u punten kunt sparen. Deze punten vertegenwoordigen een bepaalde waarde, die u kunt gebruiken om korting te verkrijgen op producten en diensten van Mijn Dierenkliniek.

Wat kan ik met de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart”?
Met de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” kunt u sparen voor korting op allerlei artikelen, zoals voer en ontwormingsmiddelen. Maar dit is niet alles. Niet alleen kunt u sparen voor korting op producten, maar tevens voor korting op de vaccinatie van uw huisdier! Dit maakt onze klantkaart zo uniek. Naast korting op basisproducten als ontworming en ontvlooing, is het voor u als klantkaart-houder mogelijk bepaalde speciaal geselecteerde producten met extra korting aan te schaffen.

Hoe spaar ik punten?
Voor elke euro die u binnen Mijn Dierenkliniek uitgeeft ontvangt u 1 punt. Of dit nu een consult betreft of een zak voer, u spaart 1 punt per uitgegeven euro.

Hoe krijg ik de “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” en wat zijn de kosten?
U vult uw gegevens in op het aanmeldformulier. Vervolgens betaalt u éénmalig een borg van €2,50, deze borg krijgt u terug wanneer u uw klantkaart weer inlevert. De “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” is dus gratis! Binnen 1 dag zullen uw gegevens verwerkt worden in onze database en zal uw pas actief zijn. Vanaf dat moment neemt u altijd uw pas mee, wanneer u Mijn Dierenkliniek bezoekt. Bij betaling van uw consult of voer overhandigt u uw “Mijn Dierenkliniek Klantkaart” aan de assistente. Zij zal uw pas scannen en vervolgens worden de nieuwe punten direct aan uw saldo toegevoegd.

Hoe check ik mijn saldo?
Klik hier of bovenaan deze pagina op de button en check gemakkelijk en snel het saldo van uw klantkaart. Dit kunt u natuurlijk ook even navragen bij de assistente van Mijn Dierenkliniek.

Spaarreglement
Klik hier voor het spaarreglement van de Mijn Dierenkliniek Klantkaart.

Deel dit via:
Translate »