Lokaties

Mijn Dierenkliniek beschikt over zes vestigingen (Leiden, Lisse, Hillegom, Leidschendam en Noordwijkerhout). Onze dierenklinieken zijn goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en u kunt parkeren voor de deur.
Mijn Dierenkliniek Leiden

Mijn Dierenkliniek Leiden ligt aan de Boshuizerlaan 26 in Leiden zuid-west. Tegenover de bekende Vijf Mei hal, vlakbij de Albert Heijn XL en het politiebureau.

Openingstijden
Mijn Dierenkliniek De Mare

Mijn Dierenkliniek De Mare is gelegen aan de Willemstraat 52 in Leiden noord. Een zijstraat van de Willem de Zwijgerlaan, parallel aan de Marnixstraat.

Openingstijden
Mijn Dierenkliniek Lisse

Mijn Dierenkliniek Lisse is gelegen aan de Vivaldistraat 27-A in de Poelmarkt. Naast de apotheek, bij de Jumbo en de Dirk. Parkeren is gratis en kunt u doen voor de kliniek.

Openingstijden
Mijn Dierenkliniek Hillegom

Mijn Dierenkliniek Hillegom ligt aan de Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat) in Hillegom. Vlakbij de Jumbo, om de hoek bij Ton’s Dierenspeciaalzaak. Parkeren is gratis en kunt u doen achter de kliniek.

Openingstijden
Mijn Dierenkliniek Leidschendam

Mijn Dierenkliniek Leidschendam is gelegen aan de J.S. Bachlaan 67, vlakbij de Damlaan en winkelcentrum Leidsenhage. Parkeren is gratis; achter de kliniek kunt u uw auto kwijt.

Openingstijden
Mijn Dierenkliniek Noordwijkerhout

Mijn Dierenkliniek Noordwijkerhout is gelegen aan de Pletterij 1, in dierenspeciaalzaak Hano. Parkeren is gratis voor de deur.

Openingstijden
Deel dit via:
Translate »