Gratis afvalprogramma

Gratis afvalprogramma

Op het moment dat uw huisdier te zwaar is heeft dat niet alleen effect op het gewicht van uw huisdier maar neemt dit allerlei risico’s met zich mee waaronder suikerziekte, gewrichtsproblemen, een slechte huid en vacht, een slechte weerstand en een groter risico bij narcose.

Om u te helpen uw huisdier weer op een gezond gewicht te krijgen heeft Mijn Dierenkliniek een speciaal afvalprogramma ontwikkeld. Helemaal gratis! mdk-afval-hondje-met-pet

Onze deskundige assistente brengt samen met u het voedings- en bewegingspatroon in kaart, daarnaast zal zij de algemene gezondheid van uw hond of kat checken. Dan stelt onze assistente een afvalplan op. Hoeveel mag u uw huisdier voeren, hoeveel beweging is er per dag nodig, etc.

Om uw huisdier verantwoord af te laten vallen heeft Mijn Dierenkliniek een speciaal afvaldieet ontwikkelt. U krijgt binnen het afvalprogramma extra korting op deze voeding.

Het streven is om binnen een half jaar uw huisdier weer op een gezond gewicht te krijgen! Aarzel niet, het is makkelijker dan u denkt en als klant van Mijn Dierenkliniek geheel gratis!

Deel dit via:
Translate »