Vijfde vestiging toegevoegd

Vijfde vestiging toegevoegd

Mijn Dierenkliniek blijft uitbreiden! Op 8 oktober 2018 zal een nieuwe vestiging worden toegevoegd: Mijn Dierenkliniek Leidschendam. Daarmee heeft de groep vijf dierenklinieken en is het werkingsgebied richting Den Haag uitgebreid. Een mooi stap en vooral een prachtige kliniek.

Dierenkliniek Leidschendam is een bestaande kliniek. De vorige eigenaar Drs. P.(Peter) Bracht, heeft besloten zijn praktijk over te dragen aan Drs. R.R.(Robbert) Kermani en deze wordt zo dus onderdeel van Mijn Dierenkliniek. “Een grote eer om deze prachtige kliniek toe te mogen voegen aan de Mijn Dierenkliniek Groep!”.

Voor de bestaande klanten zal er op zich niet heel veel veranderen. “Wij blijven werken met hetzelfde team. Op niet al te lange termijn zullen de openingstijden iets gaan wijzigen. Het idee is dat wij om 08:00u ‘s ochtends open gaan, zodat onze dagindeling efficiënter is en klanten het huisdier wat makkelijker vóór het werk bijvoorbeeld, bij de kliniek langs kunnen brengen voor een operatie.

De huisstijl zal worden aangepast aan die van Mijn Dierenkliniek en de diergeneeskundige zorg zullen wij blijven optimaliseren zodat u uw huisdier met een gerust hart aan onze dierenartsen kunt toevertrouwen.

Ik heet u van harte welkom bij Mijn Dierenkliniek Leidschendam!”

Deel dit via:
Translate »