Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze bijzondere tijd liever niet de deur uit gaat. Dan biedt ons Video Consult mogelijk uitkomst. Deze service is vanaf nu beschikbaar bij Mijn Dierenkliniek. Lees hieronder alle informatie over deze nieuwe, unieke service.

Video Consult, wat is dat?
Een Video Consult is een consult door onze dierenarts op afstand, middels een video-gesprek. U geeft aan welk probleem er volgens u met uw huisdier is en onze dierenarts zal hier nader met u op in gaan. Indien mogelijk zal hij/zij uw huisdier via de video-verbinding onderzoeken, teneinde een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, of indien mogelijk direct een behandeling in te stellen.

Hoe werkt dat dan?
Wij bellen u op uw smartphone of tablet via WhatsApp met onze eigen tablet. Zo komt er een video-verbinding tot stand.

Hoef ik dan helemaal niet meer naar de kliniek te komen?
Dat hangt er van af of onze dierenarts u voldoende kunt helpen en het onderzoek aan uw huisdier middels het video-gesprek kan plaatsvinden. Het kan zijn dat onze dierenarts alsnog adviseert om naar onze kliniek te gaan.

Leuk, maar wat kost dat?
Een Video Consult kost €32,50. Hiervoor reserveert onze dierenarts de gebruikelijk tijd wanneer u op de kliniek zou komen, dat is 15 minuten.

En als ik uiteindelijk alsnog naar de kliniek moet komen?
Dan krijgt u 50% van de kosten van het Video Consult terug. Dit wordt verrekend met de kosten van het consult bij ons op de kliniek.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Dit kan telefonisch op ons gebruikelijke telefoonnummer of via onze website. In onze afspraken widget op de website kiest u vervolgens voor onze locatie “Mijn Dierenkliniek De Mare”. Deze hebben wij tijdelijk ingericht om Video Consult afspraken te maken.

Is er nog belangrijke informatie die ik moet weten?
Wanneer u een Video Consult afspraak maakt, ontvangt u van ons via e-mail een betaallink (Tikkie). Deze dient u vooraf te betalen. Pas wanneer u betaald heeft is de afspraak definitief. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan in uw junk mail. Mocht u deze ook hier niet vinden, bel dan met onze kliniek.

Lees hier de voorwaarden voor het gebruik van Video Consult.

Deel dit via:
Translate »