Bespaar op uw rekening

Bespaar op de dierenartsrekening

U doet uiteraard uw uiterste best om uw huisdier goed te verzorgen. U geeft netjes vier keer per jaar een ontwormingstablet en behandelt uw hond of kat iedere maand tegen vlooien en/of teken. Daarnaast komt u jaarlijks langs voor een gezondheidscheck en natuurlijk de vaccinatie.

Wanneer u bovenstaande inderdaad netjes opvolgt, doet u het “volgens het boekje”. Heel goed! Maar in dat geval bent u meestal een relatief groot bedrag kwijt aan de balie. Daar heeft Mijn Dierenkliniek iets op gevonden. U kunt een abonnement afsluiten!

Een abonnement?

Ja, een abonnement! Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, antivlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie.

Dier en Zorg Plan

En we noemen het een Dier en Zorg Plan. Want als “lid” profiteert u van diverse extra privileges. Extra korting op de gebitssaneringen en op bloedonderzoek bijvoorbeeld, maar dat is niet alles. Lees meer informatie op onze speciale website DierenZorgPlan.nl.

Wat kost dat?

Een goede vraag. Er zijn twee pakketten, Basis en Plus voor de hond en kat.

Wat levert het mij op?

De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tussen de €200 en €500,- per jaar! Dat is de moeite 😉 Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Deel dit via:
Translate »