Avondklok

Zoals u inmiddels weet geldt er vanaf zaterdag 23 januari 2021 een avondklok in heel Nederland. Dit betekent dat u van 21.00 uur ‘s avonds tot 04.30 uur ’s ochtends binnen dient te blijven. Het is verboden om zonder geldige reden op straat te zijn.

De overheid heeft echter een uitzondering gemaakt voor bezoek aan de dierenarts. Als het noodzakelijk is dat u later dan 21:00u naar buiten gaat, dan moet u het formulier Eigen verklaring avondklok bij zich hebben. Denk hieraan wanneer u met een spoedgeval naar de dienstdoende dierenarts moet reizen.

Gelukkig verandert er aan onze dienstverlening niets. Wij zijn ‘s avonds tot 20:00u geopend, dus in principe kunt u weer op tijd thuis zijn. Toch kan het in enkele gevallen voorkomen dat u desondanks iets later thuis bent dan 21:00u. Denk hierbij aan uitloop op de kliniek door bijvoorbeeld een spoedgeval dat op dat moment voorrang krijgt.

Mocht het zo zijn dat u kans loopt om later dan 21:00u thuis te zijn wegens een bezoek aan ons, laat het dan even weten aan onze assistente. Zij kan voor u een dergelijk formulier uitprinten die u dan zelf in de kliniek kunt invullen.

Meer informatie over de avondklok en de benodigde formulieren vindt u op de website van de Rijksoverheid (klik hier).

Deel dit via:
Translate »