Overdag kan ik niet naar de kliniek komen. Zijn jullie ‘s avonds ook geopend?

Wij vinden het heel logisch om ruime openingstijden te hanteren. Veel mensen hebben tenslotte doordeweeks weinig tijd om met huisdieren langs de dierenarts te gaan. Daarom zijn wij ook in de avonduren en op zaterdag gewoon geopend!

Avonduren

Als u doordeweeks bezet bent door bijvoorbeeld werk, is het een prettige uitkomst als u ook in de avonduren met uw huisdier de dierenarts kunt bezoeken. Omdat wij meerdere vestigingen hebben, is er elke dag van de week een kliniek open in de avond van 18:30 tot 20:00 uur.

Op maandag zijn de vestigingen Leiden Boshuizerlaan en Leidschendam open;

Op dinsdag is de vestiging Leiden Willemstraat open;

Op woensdag zijn de vestigingen Leiden Boshuizerlaan, Lisse en Leidschendam open;

Op donderdag zijn de vestigingen Leiden Willemstraat en Hillegom open;

Op vrijdag zijn de vestigingen Leiden Boshuizerlaan, Noordwijkerhout en Leidschendam open.

Ook op zaterdag bereikbaar

Bovendien zijn de locaties Leiden Boshuizerlaan en Lisse op zaterdag geopend van 10:00 tot 14:00 uur en de locatie Noordwijkerhout van 10:00 tot 17:00. In principe hoeft u dus nooit meer vrij te nemen of een afspraak af te zeggen voor een dierenartsbezoek.

Maak altijd een afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken. De telefoonnummers van onze vestigingen vindt u op onze website.

Spoedgevallen

Buiten openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar. Daarvoor belt u voor de vestiging Leiden Boshuizerlaan 071-5764058. Voor de locatie Leiden de Mare belt u 071-5218393.

Voor spoedgevallen in Lisse belt u het telefoonnummer 0252 – 830 380 en voor Hillegom 0252 – 830 345.

Deel dit via:
Translate »