Uw huisdier begraven?

Wanneer uw huisdier komt te overlijden is dat meestal een ingrijpende gebeurtenis. Maar dan komt u plots voor de vraag te staan, wat nu? Wij werken samen met Stichting Huisdieren Crematorium Nederland (“Stompwijk”) en Dierenbegraafplaats Groenendijk in Hazerswoude-Rijndijk.

Er zijn een aantal mogelijkheden wanneer uw huisdier is overleden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huisdier te laten cremeren. Dit kan individueel (alleen) of in een groepje dieren geschieden. Uiteraard gebeurt dit op een uiterst nette manier, met respect voor uw overleden huisdier. Vervolgens kunt u er voor kiezen om de as terug te krijgen in een urn of een strooibus. Ook bestaat de mogelijkheid tot uitstrooien.

SHCN dierenuitvaart (in de volksmond “Stompwijk”) is het oudste dierencrematorium van de Benelux. Opgericht in 1979 en nu met twee vestigingen logo-shcn(Nootdorp en Roermond) en 40 mensen in dienst die 24 uur per dag voor u klaarstaan. SHCN dierenuitvaart is een organisatie met een brede dienstverlening. Zij bieden voorlichting, uitvaartspaar-regelingen en uitvaartverzorging – allemaal nauw met elkaar verbonden. Doordat SHCN alle kennis op dierenuitvaartgebied in huis heeft, houden ze zoveel mogelijk aspecten in eigen hand. De dienstverlening is volledig gericht op het leveren van maatwerk op basis van de unieke wensen en behoeften van onze klanten (huisdiereigenaren).

Wanneer u een minder prettig gevoel heeft bij crematie dan biedt Dierenbegraafplaats Groenendijk u de mogelijkheid tot dierenbegraafplaatsgroenendijkbegraven. Zij beschikken over een volledig ingerichte begraafplaats waar u ook later nog eens het graf kunt bezoeken.

Uiteraard is het aan een ieder te bepalen wat hij/zij uiteindelijk wenst te doen met het overleden huisdier. Wanneer u geen waarde hecht aan bovenstaande opties is het mogelijk uw overleden huisdier aan te bieden voor destructie.

Meer informatie kunt u vinden op de speciale website die wij hebben gemaakt over euthanasie: mijndierenkliniek.nl/uitvaart

SHCN dierenuitvaart: klik hier.
Dierenbegraafplaats Groenendijk: klik hier.

Deel dit via:
Translate »