Leiden ZW: 071 - 576 40 58 | Leiden N: 071 - 521 83 93 | Lisse: 0252 - 830 380 | Hillegom: 0252 - 830 345 | Leidschendam: 070 - 327 11 10

Bespaar op uw rekening

Bespaar op de dierenartsrekening

U doet uiteraard uw uiterste best om uw huisdier goed te verzorgen. U geeft netjes vier keer per jaar een ontwormingstablet en behandelt uw hond of kat iedere maand tegen vlooien en/of teken. Daarnaast komt u jaarlijks langs voor een gezondheidscheck en natuurlijk de vaccinatie.

Wanneer u bovenstaande inderdaad netjes opvolgt, doet u het “volgens het boekje”. Heel goed! Maar in dat geval bent u meestal een relatief groot bedrag kwijt aan de balie. Daar heeft Mijn Dierenkliniek iets op gevonden. U kunt een abonnement afsluiten!

Een abonnement?

Ja, een abonnement! Voor een vast bedrag per maand krijgt u de juiste preventieve zorg die uw huisdier nodig heeft. Alles zit erin: ontworming, antivlo behandeling, de jaarlijkse check-up en de vaccinatie.

Mijn Dierenkliniek Club

En we noemen het de Mijn Dierenkliniek Club. Want als “lid” profiteert u van diverse extra privileges. Extra korting op de gebitssaneringen en op bloedonderzoek bijvoorbeeld, maar dat is niet alles. Lees meer informatie op onze speciale website: MijnDierGezond.nl

Wat kost dat?

Een goede vraag. Bereken uw maandbedrag met de speciale rekentool op deze pagina. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw hond of kat.

Wat levert het mij op?

De totale korting kan in een jaar tijd oplopen tot meer dan 100 euro! Dat is de moeite 😉 Daarnaast zorgt u er voor dat u uw huisdier de juiste preventieve zorg geeft, die het nodig heeft om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Deel dit via:
Translate »